Interflora

Interflora har både en onlinebutik och representation i form av blomsteraffärer i hela Sverige. I butikerna kan du få hjälp att välja blommor och göra vackra arrangemang av kunniga florister. Online köper du blommor enkelt, säkert och tryggt.

För att skicka ett blommogram väljer du någon av de fantastiska buketterna som visas på hemsidan, anger vart de ska skickas, skriver en hälsning och betalar. Svårare än så är det inte att visa någon att du tänker på honom eller henne.

interflora

Skicka blomsterbud med Interflora

Interflora

Vårt betyg

Information

Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Gå till Interflora

Interflora blombud

Med ett blombud kan skicka en bukett till någon du vill hylla eller visa omtanke om. Du väljer bukett bland de hundratals som visas upp online, anger mottagarens adress och leveransdag och betalar. 

För att hjälpa dig att välja är buketterna indelade i olika kategorier, och du kan själv välja storlek på dem. För resten av köpet finns det tydliga instruktioner, och du kan betala med Klarna, betalkort eller Swish.

Om Interflora

Interflora var ett av de första företagen som kunde erbjuda blommogram via internet. Redan 1995 började den delen av verksamheten. Idag är det svenska företaget en del av ett internationellt nätverk som har medlemmar över hela världen. 

Under pandemiåret 2020 började Interflora också fokusera på blomsterhandel till dig själv online. På samma enkla sätt som du beställer blommor till någon du vill visa uppskattning kan du nu beställa hem buketter och krukväxter till dig själv. För visst är du också värd uppskattning?

Interflora blomsterbud

Interflora blommogram

Med Interflora blommogram skickar du enkelt en bukett till någon du tycker om eller vill hylla. Det finns buketter som är specialframtagna för olika högtider som påsk och jul, men du kan givetvis välja något som du tycker passar. 

På sajten väljer du någon av alla de färgglada och vackra buketterna och skriver en personlig hälsning till mottagaren. Ange adress och vilken dag buketten ska komma fram, och sen är det bara att betala. Du kan använda dig av betalkort, Swish eller Klarna. 

Vill du ha leverans inom två timmar finns detta som tillval mot en extra avgift. Är du ute i god tid kan du önska leveranstid så försöker butiken tillgodose det i så stor utsträckning som möjligt.

Därför ska du skicka ett Interflora Blommogram

Den första och största anledningen att skicka ett ett blommogram är förstås att göra mottagaren glad och visa att du tänker på honom eller henne. Ett typiskt tillfälle att skicka blommor är vid högtidsdagar, som födelsedagar, bröllop eller för att gratulera till en ny familjemedlem.

Men det behöver förstås inte finnas någon speciell anledning för att skicka en bukett. Att få ett blommogram lyser upp vilken gråmulen tisdag som helst.

För och Nackdelar med Interflora

Det finns nästan bara fördelar med att skicka blommor till någon, men en nackdel kan vara att du inte träffar mottagaren personligen vid överlämnandet och därför inte kan se hans eller hennes glädje och överraskning. 

Bland fördelarna finns:

  • En bukett blommor är en vacker och väldoftande del i inredningen, och den gör hemmet ombonat och trevligt
  • Att skicka blommor är ett snabbt sätt att visa omtanke
  • Det finns blommor för alla tillfällen, och en bukett kan visa deltagande vid svåra stunder

Vanliga frågor om Interflora

Här svarar vi på de vanligaste frågor som ställs om företaget Interflora

Använd dig av alternativet Mottagaren bestämmer adress och leveransdatum. Då kan mottagaren själv bestämma när och vart blommorna ska levereras.

Du gör precis som vanligt när du ska beställa ett blommogram, men går in på Skicka utomlands och väljer destinationslandet.  

Interflora Blommogram är ett enkelt sätt att sprida glädje. Du väljer en bukett eller en krukväxt som du vill skicka till någon du vill glädja eller hylla. För att hjälpa dig hitta i det stora utbudet finns det flera kategorier som kan hjälpa dig, men tveka inte att välja något som du tycker passa, oavsett kategori. 

Skriv en hälsning till mottagaren, ange hans eller hennes adress och när Blommogrammet ska levereras. Vill du göra det extra lätt för dig betalar du med Swish, men även Klarna eller betalkort fungerar.

Leveranstid för Interflora är inom två timmar om du väljer deras tillägg Expressleverans. Du kan också få blommogram levererat någon annan dag som du väljer, och då kan du även önska tid. 

Företaget kan också erbjuda att mottagaren själv får välja dag och adress för leveransen. Till exempel kan det ju vara fint att få en bukett till landet när man är där. Det enda du behöver ange då är mottagarens telefonnummer.

Ett blombud kostar från några hundralappar och uppåt. Den exakta kostnaden beror förstås på vad du vill skicka. Krukväxter har ett fast pris, medan buketternas pris beror på både innehåll och storlek. Det finns oftast tre olika storlekar på buketter att välja mellan.

Så skickar du blommor med Interflora. 3 enkla steg.

Det är smidigt att skicka blomsterbud med Interflora. Så här gör du:

interflora blommogram

Interflora hemleverans

Förutom Blommogram, som ju också är hemleverans, så erbjuder Interflora även hemleverans till dig själv. Du kan prenumerera på buketter som levereras regelbundet eller köpa krukväxter, om du behöver lite mer grönt hemma. Vill du ge dig själv ett Blommogram så går det förstås också bra.

Hemleverans av blommor är ett smidigt alternativ om du vill ge ditt hem en mer ombonad känsla, men inte vill lägga tid på att ta dig till blomsterbutiken och hem igen. 

Skicka blommor utomlands med Interflora

Interflora är en del i ett internationellt nätverk, och därför kan du skicka blommor utomlands lika enkelt som inom Sverige. Du använder den vanliga sajten, men väljer Skicka Utomlands och anger sedan vilket land för att se vilka buketter och blommor som finns just där.

Interflora rabattkod

För att göra det ännu billigare att skicka Blommogram så finns det allt som oftast en eller annan Interflora rabattkod. Rabatterna varierar, ibland handlar det om att specialerbjudanden och ibland är det procentrabatter.

Var finns Interflora i Sverige?

Interflora finns i hela Sverige. I kort har Interflora nästan en florist i varje stad i hela Sverige. Detta är en trygghet för dig som beställer genom Interflora då du vet att det alltid kommer finns en florist i närheten som kommer binda just din bukett.

Sammanfattning

Interflora erbjuder ett lätt sätt att köpa blommor och växter via internet. Du kan köpa antingen till dig själv eller till någon annan, och välja om det ska vara krukväxter eller snittblommor i bukett. 

Ett Interflora Blommogram är ett lätt och omtänksamt sätt att hylla eller stötta någon vid högtider eller vilken vardag som helst. Att få en överraskningsbukett hemlevererad gör mottagaren på gott humör och hjälper honom eller henne att få ett härligt grönskande hem som känns ombonat och välkomnande.