Euroflorist

Om du vill överraska någon med en bukett blommor är det lätt att göra det med hjälp av Euroflorist. Det svåraste du behöver göra är att välja en av alla de härliga buketterna. När du har bestämt dig får du fylla i mottagarens adress och skriva ett personligt meddelande. Betalningen har tydliga instruktioner och du kan betala med betalkort, Klarna, PayPal eller Swish.

Beställer du innan 14.00 på vardagar (10.00 på lördagar) kan buketten levereras redan samma dag, men du kan förstås välja att de ska levereras någon annan dag om du är ute i god tid.  

euroflorist

Skicka blomsterbud med Euroflorist

Vem skulle inte bli glatt överraskad om det ringde på dörren och det stod ett blomsterbud med en härlig bukett utanför? Ett blomsterbud är ett smidigt sätt att göra någon glad. En bukett blommor passar vid varje tillfälle, vare sig det är något som ska högtidlighållas eller bara som en spontan gåva för att förgylla vilken dag som helst. 

En bukett blommor på födelsedagen eller bröllopsdagen är ett trevligt sätt att visa omtanke, och förutom att den är vacker får den också mottagaren att tänka lite extra på dig.

Euroflorist

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Hundratals anslutna florister
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Gå till Euroflorist

Om Euroflorist

Euroflorist var först med att erbjuda blombud online i Sverige, redan 1995 gick det att beställa blommor via internet. Innan dess förmedlade de blommor genom florister, där du fick gå till en butik för att beställa och betala blombudet. 

Företaget startades i Malmö i början av 1980-talet av två drivna entreprenörer, och trots att företaget har utvecklats internationellt och har verksamhet i flera länder ligger huvudkontoret fortfarande kvar i Malmö.

om euroflorist

Därför ska du skicka blommor med Euroflorist

Med lång erfarenhet och ett stort nätverk, både i och utanför Sverige, kan du känna dig trygg när du beställer buketter hos Euroflorist.  

Det är lätt att navigera på sajten, och för att hjälpa dig välja bland alla de färgglada och härliga buketterna finns det olika kategorier med förslag på passande arrangemang. 

Det finns flera sätt att betala, bland annat betalkort och Swish. Passar Klarna eller PayPal bättre fungerar det också.  

För och nackdelar

Vi kan nästan bara komma på fördelar med blombud.

Några av dem är: 

  • Alla blir glada för en bukett blommor, speciellt om den är en överraskning som levereras till dörren
  • Att skicka blommor online är ett snabbt och enkelt sätt att visa att du tänker på mottagaren
  • En bukett blommor passar vid alla tillfällen, och till och med om det inte är något särskilt tillfälle

En möjlig nackdel är att du inte lämnar över blommorna själv, så att du inte träffar mottagaren och får se deras ansikte lysa upp av buketten. Men det kan du förstås åtgärda vid ett senare tillfälle.

Vem äger Euroflorist?

Euroflorist ägs av Peter Jungbeck, som också grundade företaget 1982. Huvudkontoret ligger i Malmö, och idag har bolaget verksamhet i 12 länder. Både i Sverige och internationellt har man skapat ett starkt nätverk av samarbetspartners, vilket säkerställer snabba leveranser av vackra och fräscha buketter.

Vanliga frågor om Euroflorist

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som ställs om företaget Euroflorist

Du väljer en bukett online, anger adressen den ska levereras till och betalar. En blombutik nära adressaten binder buketten du har valt och levererar den till mottagaren.

Om du beställer innan klockan 14 på vardagar eller 10 på lördagar kommer buketten fram samma dag, annars dagen efter. Du kan också välja en leveransdag längre fram i tiden om du är ute i god tid.

Ja, det kan du. Euroflorist samarbetar med florister över hela världen, och kommer leverera en fräsch och frodig bukett enligt ditt val till mottagaren.

Nej, det är inte dyrt med blombud, speciellt inte med tanke på hur mycket glädje de ger mottagaren. Det finns buketter i olika prisklasser, så du kan välja hur mycket du vill betala.

Euroflorist är företag som tillhandahåller blombud. Du köper en bukett online på Euroflorists hemsida. Buketten levereras sedan genom ett stort nätverk, där samarbeten finns både inom och utanför Sveriges gränser.

Så skickar du blommor med Euroflorist

Det är mycket enkelt att skicka blommor med Euroflorist.

3 enkla steg.

Euroflorist hemleverans

Förutom att Euroflorist har anslutna blombutiker där du kan köpa buketter och vackra arrangemang på plats, så kan du också välja hemleverans. Antingen så väljer du en bukett i butiken, eller så köper du en bukett online med hemleverans. Du väljer själv vilken adress den ska levereras till, så du kan antingen överraska någon annan, eller dig själv.

Euroflorist Rabattkod

Om du beställer en bukett på nätet så finns det ofta någon rabattkod du kan använda dig av. Rabattkoderna kan vara allt från lägre priser till specialerbjudanden till fasta priser. 

En rabattkod är ett smart sätt att betala lite mindre för en härlig och färgsprakande överraskning till någon du tänker på.

Skicka blommor utomlands med Euroflorist

Det är inte bara i Sverige du kan skicka blommor till mottagarens dörr. Euroflorist samarbetar med ett stort antal partners över hela världen, så du kan enkelt skicka blommor även utomlands.

Du väljer bukett och betalar hos Euroflorist, precis som när du vill skicka blommor till Sverige. En blomsterbutik nära mottagaren som samarbetar med Euroflorist binder den valda buketten och levererar den till angiven adress enligt överenskommelse. På så sätt får mottagaren är fräsch bukett hem till sig, trots att du har beställt den i Sverige, på svenska.

Var finns Euroflorist i Sverige?

Euroflorist finns i hela Sverige, från norr till söder och från väst till öst. Därför kan du känna dig trygg med att mottagaren kommer få en fräsch och vacker bukett levererad enligt överenskommelse, oavsett adress.

Norra Sverige

Södra Sverige

Västra Sverige

Östra Sverige

Sammanfattning

Att skicka ett blombud till någon du tänker på är ett snabbt och enkelt sätt att visa omtanke. En bukett blommor gör alltid mottagaren glad. 

När du beställer via Euroflorist kan du vara trygg i att din beställning kommer vara smidig och att leveransen kommer utföras precis som avtalat. Genom ett internationellt nätverk kan du använda den svenska sajten till att beställa buketter för leverans även utomlands.