Florister i Sverige

Interflora har både en onlinebutik och representation i form av blomsteraffärer i hela Sverige. I butikerna kan du få hjälp att välja blommor och göra vackra arrangemang av kunniga florister. Online köper du blommor enkelt, säkert och tryggt.

För att skicka ett blommogram väljer du någon av de fantastiska buketterna som visas på hemsidan, anger vart de ska skickas, skriver en hälsning och betalar. Svårare än så är det inte att visa någon att du tänker på honom eller henne.

Florister i Sverige

Skicka blommor med Florister i Sverige

Florister i Sverige

Vårt betyg

Information

Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Gå till Florister i Sverige

Blomsterbud med Florister i Sverige

Ett blomsterbud med Florister i Sverige är lätt att beställa och betala online. Du väljer en krukväxt, en färdig bukett eller låter floristen skapa något unikt, anger leveransadress, datum för leverans och betalar. Därefter skapar en utbildad florist i närheten av mottagaren en vacker bukett enligt önskemål och kör sedan ut den till mottagaren.

Ett blomsterbud är ett härligt sätt att överraska någon du tycker om. Ofta skickar vi blombud när något speciellt ska firas, som en födelsedag eller att det har kommit en ny familjemedlem. Men det behövs egentligen inte någon anledning för att skicka blommor, mottagaren kommer bli glad och överraskad ändå. 

Om Florister i Sverige

Florister i Sverige är en ny typ av blomsterförmedling som fokuserar på att låta duktiga och kreativa florister skapa unika buketter som passar dina önskemål i sina egna butiker. Butiken kör sedan ut buketterna själva, och du betalar då lägsta pris för leveransen.

Vill du hellre köpa blommor i bunt, torkade blommor eller krukväxter går det förstås också bra. Du väljer själv om du vill ha dem levererade till dig eller någon annan.  

Blomsterbud med florister i sverige

Därför ska du skicka blommor med Florister i Sverige

Det är enkelt och smidigt att skicka blommor med Florister i Sverige. Förutom de förutbestämda arrangemangen och buketterna kan du också låta floristen själv skapa något helt unikt enligt dina önskemål. Här finns det verkligen utrymme för att låta floristens yrkesskicklighet och kreativitet ta plats och ge mottagaren en helt egen upplevelse.

Ett annorlunda blombud är att skicka blommor i bunt till någon som är intresserad av att göra egna arrangemang. Även med torkade blommor kan mästerverk skapas, och kanske får du något unikt tillbaka. 

Behöver du göra det mer ombonat hemma kan du beställa krukväxter och få dem levererade hem till dig. Då slipper du släpa på tunga växter och krukor och kan istället njuta av dem där du vill ha dem.

För och Nackdelar hos Florister i Sverige

Det är svårt att lista några nackdelar med blomsterbud, men bland fördelarna hittar du:

  • Det är snabbt och enkelt för dig som avsändare att ge mottagaren en glad överraskning.
  • Det passar alltid bra med blommor, oavsett om det är något stort eller litet som firas, eller om det helt enkelt bara är en vardag som behöver livas upp. 
  • Möjligheten att låta floristerna blomma ut och skapa något helt unikt är definitivt en anledning att välja blomsterbud från Florister i Sverige

Vanliga frågor om Florister i Sverige

Här svarar vi på de vanligaste frågor som ställs om blomsteraktören Florister i Sverige

Nej, det väldigt lätt att beställa ett blombud. Välj bland de tillgängliga buketterna eller ge floristen fria händer. Kanske passar en krukväxt bättre? När du har valt anger du adressen som blomman ska lämnas till och sedan betalar du. Svårare än så är det inte.

Ja. Florister i Sverige samarbetar med florister över hela världen så du beställer lika enkelt från den svenska sidan, men leveransen sker där mottagaren bor.

Ja. Du kan välja en bukett i en prisklass som passar dig och din plånbok, och med tanke på hur glad mottagaren kommer bli är det en billig överraskning.

Ja. Men kontakta alltid den berörda avdelningen för att ta reda på om de tillåter blommor där.

Du beställer och bokar begravningsblommor på samma sätt som andra blombud. Begravningsblommor kan levereras direkt till kyrkan, men det kan också vara omtänksamt att skicka blommor hem till de anhöriga. Var noga med att vara ute i god tid när du beställer begravningsblommor.

Vad blommor kostar hos Florister i Sverige beror förstås på vilken blomma det är, och hur stor buketten ska vara. Det finns mindre buketter från ett par hundra kronor, och den övre gränsen sätter du och din plånbok helt på egen hand.

Ja, det går bra att skicka blomsterbud med Florister i Sverige på helger. De allra flesta butiker levererar på lördagar, och i storstadsregionerna kan du i en del fall få leverans på söndagar.

Så skickar du blommor med Florister i Sverige. 3 enkla steg.

Det är smidigt att skicka blombud med Florister i Sverige. Så här gör du:

Så skickar du blommor med florister i sverige

Florister i Sverige hemleverans

Varje blomsterbutik hos Florister i Sverige sköter sin egen hemleverans. Det betyder att din lokala florist kör ut sin skapelse till dig, och du kan då dra nytta av respektive butiks leveranspriser. 

Hemleverans av blommor är ett smart sätt att göra hemmet vackrare. Om du skickar blommor till någon annan kommer de dessutom att tänka på dig varje gång de ser blommorna.

Florister i Sverige Rabattkod

Med en Florister i Sverige rabattkod kan du skicka blombud till någon du tycker om, eller för all del till dig själv, ännu billigare.

Blomsterbud utomlands med Florister i Sverige

Trots namnet så kan du skicka blomsterbud utomlands med Florister i Sverige. Det är dessutom precis lika enkelt som att skicka inom Sverige. Under fliken Skicka utomlands väljer du vilken typ av bukett och hur stor den ska vara samt till vilket land den ska skickas. 

Du betalar precis som vanligt med Klarna, Payson eller Swish. En lokal florist kommer binda en bukett enligt din beställning och leverera den till mottagaren.

Sammanfattning

Interflora erbjuder ett lätt sätt att köpa blommor och växter via internet. Du kan köpa antingen till dig själv eller till någon annan, och välja om det ska vara krukväxter eller snittblommor i bukett. 

Ett Interflora Blommogram är ett lätt och omtänksamt sätt att hylla eller stötta någon vid högtider eller vilken vardag som helst. Att få en överraskningsbukett hemlevererad gör mottagaren på gott humör och hjälper honom eller henne att få ett härligt grönskande hem som känns ombonat och välkomnande.