Blommor till pojkvän

Att skicka blommor till din pojkvän är en gest som visar att du tycker om honom och tänker på honom. Alla blir glada när ett blomsterbud ringer på dörren med en vacker bukett. Skriv ett personligt meddelande till honom på kortet som följer med buketten så blir han ännu gladare.

Passar det honom bättre med en krukväxt finns det flera att välja mellan.

blommor till pojkvän

Skicka blommor till pojkvän

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Skicka present till pojkvän i form av blomsterbud

Att skicka en present till din pojkvän med blomsterbud är den perfekta överraskningen. Han kommer helt säkert inte förvänta sig ett blombud, så han kommer bli både förvånad och lycklig. 

Välj en bukett som passar honom, kanske i hans favoritfärg eller som matchar hans inredning. Lägg till gelehjärtan eller kanske en hjärtballong för extra effekt.

skicka present till pojkvän

Lyxig bukett till din pojkvän

Alla blir glada av att få blommor, så skicka ett blombud med en lyxig bukett till din pojkvän och överraska honom. Välj en bukett röda rosor för att visa hur mycket du älskar honom, eller en bukett som går i hans favoritfärg eller en färgglad bukett som gör honom glad. Det går inte att göra fel med en bukett blommor!

Förslag på romantiska blommor till pojkvän

En romantisk bukett är det perfekta sättet att säga “jag älskar dig” på. Ett blombud som kommer och lämnar ett stort fång röda rosor är ju en klassisk filmscen i kärleksfilmer. Röda rosor fungerar alltid. På blomsterspråket betyder tre röda rosor just “jag älskar dig”. 

Men romantiska buketter kan också bestå av helt andra blommor. Kanske finns det en blomma som påminner er om ett romantiskt ögonblick som är bara ert.

Rosor till pojkvän

Att skicka rosor till din pojkvän är en romantisk gest som visar hur mycket han betyder för dig. Röda rosor är klassiskt i en kärleksbukett. Vita rosor är lika romantiskt det, och lite ovanligare. Välj något som passar honom och er, han kommer uppskatta den kärleksfulla tanken och bli glad och överraskad.

Stor bukett till pojkvännen

Om det är något särskilt som ska firas är det extra roligt att göra det med blommor. Skicka ett blombud med en härlig stor bukett till pojkvännen för att fira ett nytt jobb, en födelsedag, en planerad resa eller kanske att ni har bestämt er för att flytta ihop. 

De allra flesta buketter finns i flera storlekar, så välj blommor som passar honom och satsa på den största storleken för en riktigt maffig överraskning. Skriv något om anledningen på kortet också, så kan han spara det som minne.

Vanliga frågor om blommor till pojkvän

Vi går igenom de vanligaste frågorna om blommor till pojkvän

Ja, det är klart att du kan. Alla blir glada för en bukett blommor.

Ja. De flesta blombud samarbetar med florister över hela världen. Beställ som vanligt, så lämnar en lokal florist blomman.

Ja, det är klart att de gör. Den kärleksfulla omtanken i ett blombud uppskattas alltid.

Välj blommor till din pojkvän som han gillar. Kanske har han favoritblommor, eller så väljer du en bukett i en färg som passar honom. 

Vita buketter är neutralt och passar alla, och rosor är alltid romantiskt om du är ute efter den effekten.

Vad det kostar att skicka blommor till pojkvän beror på vilken bukett du väljer och hur stor den ska vara. Lägger du till något extra som till exempel en nalle eller en ballong kostar det mer. 

Oftast finns det buketter från ungefär två hundra kronor och uppåt. Låt hjärtat och plånboken komma överens om vad du vill att blombudet ska kosta.

Så skickar du ett blomsterbud med blommor till din pojkvän

Det är enkelt och smidigt att skicka ett blomsterbud med blommor till din pojkvän. Du beställer och betalar via nätet. En florist i närheten av din pojkväns adress binder buketten och levererar den till honom.

Blomsterbuden levererar blommor till pojkvän med hemleverans

Det finns flera blomsterbud som levererar blommor med hemleverans. Några av dem är Florister i Sverige, Euroflorist och Interflora. Du beställer enkelt ett blombud på nätet och betalar smidigt med Swish.  

Skicka ett blommogram till din pojkvän för att överraska honom. Kanske har ni något speciellt att fira, eller så livar du bara upp en helt vanlig veckodag. Oavsett anledning så kommer han bli glad för både blommorna och för att veta att du tänker på honom.

De flesta blombud levererar buketter, krukväxter och diverse presentlådor, så du kan helt säkert hitta något som faller honom i smaken.

Skicka blommor till pojkvän med Euroflorist

När du ska skicka blommor till din pojkvän med Euroflorist väljer du en bukett som passar honom ur deras stora sortiment. Det behöver inte nödvändigtvis vara en speciellt romantisk bukett, han kommer att bli glad i alla fall.

Skicka blommor till pojkvän med Euroflorist!

Euroflorist logo

Skicka blommor till pojkvän med Interflora

Interflora har en mängd romantiska buketter du kan skicka till din pojkvän. Om ni inte är speciellt romantiska av er så kan du välja en färgglad bukett istället. Den romantiska gesten med att visa omtanke och skicka blommor till din pojkvän kommer han uppskatta ändå.

Skicka blommor till pojkvän med Interflora!

Interflora logo

Blommor till pojkvän med Florister i Sverige

Genom att skicka blommor till din pojkvän med Florister i Sverige så kommer du ge honom en kärleksfull överraskning som kommer göra honom lycklig in i själen. För vem blir inte varm i hjärtat av att få en stor bukett blommor hem till dörren? 

Skicka blommor till pojkvän med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Sammanfattning

Ett blombud är en fint sätt att visa vad din pojkvän betyder för dig och att du tänker på honom. Alla blir glada av att få blommor, och med ett personligt kort blir det verkligen romantiskt. 

Välj blommor som din kille gillar, eller som passar honom. Är han inte så mycket för snittblommor så kan du skicka en krukväxt istället. Det är precis lika omtänksamt och värmer hans hjärta. Dessutom är det ju ett sätt att placera en del av dig hemma hos honom.