Skicka blommor utomlands

Det är lika lätt att skicka blommor utomlands med blomsterbud, som att göra det inom Sverige. En bukett blommor är alltid en gåva som alltid passar. Även den som har allt eller som inte vill bli firad blir glad för en vacker blomma.

Födelsedag, mors dag, alla hjärtans dag, jul eller till studenten. Det här är bara några av alla de tillfällen då du kan skicka en blomma för att visa att du tänker på någon.

skicka blommor utomlands

Skicka blommor utomlands med bud

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Euroflorist logo

Hundratals anslutna florister
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Det är enkelt att skicka blommor utomlands

Men det behöver förstås inte finnas någon formell anledning för att du ska ska vilja skicka blommor utomlands och glädja någon närstående. Det går precis lika bra att skicka en blomma för att sätta guldkant på en vardag.

Vi lever i en global värld och fler och fler har släkt och vänner utanför Sverige. Då är det klart att man vill kunna skicka blommor utomlands. Blombuden i Sverige samarbetar med florister över hela världen, så det är lika lätt att skicka blommor utomlands som i Sverige.

Eftersom buketten binds och levereras av en lokal florist kan du vara säker på att den du vill hylla får en fräsch bukett, oavsett vart blommorna ska levereras.

blommor till utlandet

Så skickar du ett bud utomlands med blommor

För att skicka blommor utomlands följer du de tydliga instruktionerna online. Du beställer på svenska, precis som när du ska skicka en bukett inom Sverige. 

  1. Välj ett blomsterbud i listan.
  2. Välj vilket land du vill skicka blommor till.
  3. Ange vilket datum du vill att blommorna ska levereras.
  4. Välj någon av de tillgängliga buketterna och arrangemangen. Utbudet av blommor skiljer sig åt mellan olika länder.
  5. Skriv din hälsning till mottagaren.
  6. Fyll i mottagarens namn och adress.
  7. Betala med Swish eller kort.

Vanliga frågor om att skicka blommor utomlands

Vi svarar på de vanligaste frågorna som ställs när du ska skicka blommor till utlandet

Nej. Du beställer ett blombud online på svenska och anger vilket land det ska levereras till.

Ja. Leverans samma dag finns för en del länder om du beställer på morgonen, innan stopptiden. För länder österut, som i Asien, kan det vara svårt med leveranser samma dag på grund av tidsskillnaden.

Ja och nej. Till vissa länder kan du bara välja floristens val, medan det till andra länder finns flera buketter att välja mellan. Om du har speciella önskemål, men det bara finns floristens val kan du meddela den lokala floristen om dina önskemål. Skriv på engelska. Floristen kommer göra sitt bästa för att se till att buketten blir som du önskar.

För att skicka blommor utomlands väljer du Skicka utomlands hos ett av de svenska blomsterbuden du hittar i vår lista.

De enkla och tydliga instruktionerna på svenska kommer leda dig genom processen. Du gör din beställning på samma sätt som om du skulle skicka blommor till Sverige.

Utbudet av buketter är oftast mindre när du ska skicka till utlandet, och mer fokuserat på floristens val eftersom det är svårt att veta exakt vilka blommor som finns tillgängliga på olika platser i världen.

Det är enkelt att skicka billiga blommor utomlands. För bara 99 kronor i förmedlingsavgift kommer en vacker bukett att levereras till mottagaren du anger vid beställningen. Buketterna binds av en lokal florist, som oftast får fria händer att använda sig av de blommor som finns lokalt.

Så skickar du blommor utomlands i 3 enkla steg.

Det är lika enkelt att skicka blommor utomlands som det är inom Sverige. Följ dessa 3 steg.

Företagen som skickar blommor utomlands

Alla blomsterbud skickar blommor utomlands, så om du vill glädja någon i en annan del av världen är det lätt att göra det.

Välj Skicka utomlands och ange vilket land mottagaren bor i. Därefter är det bara att välja en bukett och följa de tydliga instruktionerna på svenska.

Till vissa länder går det att få blommor levererade samma dag om du beställer innan en viss tid.

Euroflorist utomlands

När du beställer blommor med Euroflorist utomlands kommer din beställning skickas vidare till en florist nära den person du vill glädja. På det sättet vet du att blommorna kommer vara fräscha när de lämnas över till din vän.

Skicka blommor utomlands med Euroflorist!

Euroflorist logo

Interflora utomlands

Med Interflora utomlands kan du skicka blommogram över nästan hela världen. Lokala florister jobbar tillsammans med Interflora och skapar fantastiska arrangemang som lämnas till rätt adress. Du kan känna dig trygg med att mottagaren får ljuvliga blommor levererade hem.

Skicka blommor utomlands med Interflora!

Interflora logo

Florister i Sverige tulpaner

Hos Florister i Sverige utomlands väljer du vilket tillfälle det är som ska firas. Alla buketter är floristens val, och det exakta innehållet kommer bero vad som finns tillgängligt hos den lokala blomsterbutiken. En professionell florist skapar en passande och vacker bukett och skickar den med bud till mottagaren du anger.

Skicka blommor utomlands med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Skicka blommor utomlands billigt

Du kan skicka blommor utomlands billigt och enkelt genom att använda ett svenskt blomsterbud. Välj vilket land och vilken bukett du vill skicka. För bara 99 kronor kommer blommorna lämnas direkt till den mottagare du anger.

Så blommograferar du utomlands

Det är lika lätt att blommografera utomlands som till Sverige. Du beställer buketten online, anger land och adress och betalar med Swish eller kort. Den enda skillnaden är att du börjar med att välja Skicka utomlands. 

Eftersom utbudet av blommor varierar mellan olika länder finns det inte lika många förutbestämda buketter att välja mellan när du ska skicka blommor utomlands. Du kan dock vara säker på att den lokala floristen kommer skapa en ljuvlig bukett som glädjer och överraskar mottagaren.

Vi hjälper dig skicka blommor till utlandet

Om du vill skicka blommor till utlandet börjar du med att välja ett blomsterbud online. Interflora, Euroflorist och Florister i Sverige skickar blommor till utlandet. Följ instruktionerna på svenska och välj vilket land buketten ska till.

När du har gjort klart din beställning kommer en lokal florist binda en bukett och leverera den med bud enligt dina instruktioner.

Har du svårt att närvara? Skicka då begravningsblommor utomlands

Du kan skicka begravningsblommor utomlands med svenska blombud. Ett sorgarrangemang visar ditt deltagande i sorgen och är ett vackert sista farväl, även om du inte har möjlighet att närvara vid begravningen.

Sammanfattning

Att glädja någon med en blomma är en perfekt hyllning oavsett anledning. Du kan skicka blommor utomlands med svenska blombud eftersom de samarbetar med florister över nästan hela världen. Du beställer enkelt online på svenska, och sedan tar en lokal florist över och ser till att en härlig bukett skickas med bud  till den som ska hyllas.

Du kan beställa blommor utomlands med leverans samma dag i vissa länder. Beroende på tidsskillnaden kan det vara svårt med leverans samma dag till länder österut, så kontrollera stopptiden om du vill ha leverans samma dag.