Skicka blommor anonymt

Du kan skicka blommor med bud helt anonymt, om du vill. De flesta blombud tillåter dig att vara anonym, men det är viktigt att du tydligt anger det i beställningen.

Det kan finnas många skäl att skicka blommor anonymt, men vanligast är kanske att du vill skapa lite spänning och förväntan hos någon som du senare kommer att uppvakta. Det kan vara din egen partner, men du kan förstås också skicka anonyma blommor till din nya kärlek innan du uppvaktar honom eller henne.

skicka blommor anonymt

Blombud anonymt

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Var anonymt när du skickar blombud till din stora kärlek

Om du vill skicka blommor till din stora kärlek utan att just då tala om vem du är går det att skicka blombud helt anonymt.

Att skicka ett anonymt blombud kan vara ett sätt att glädja någon i smyg, men det kan också användas för att bygga upp en förväntansfull stämning hos mottagaren, inför någon kommande överraskning

blombud anonymt

En blombukett utan avsändare

Om du vill tacka eller uppvakta någon på ett diskret sätt kan du skicka en blombukett med bud, utan att ange avsändare.

I vissa sammanhang är det inte möjligt eller lämpligt för dig att avslöja vem du är, men du vill ändå visa din uppskattning. En blombukett utan avsändare kan då vara ett bra och diskret sätt för att göra detta.

Som avsändare kan du då själv skriva en hälsning, så att mottagaren förstår vad det handlar om och känner sig uppskattad, utan att du avslöjar dig själv.

Var anonym när du skickar blombud med hemleverans

Det är enkelt att vara anonym när du skickar blombud med hemleverans. Kom bara ihåg att inte ange ditt namn i hälsningen till mottagaren och ange tydligt att du vill vara anonym i rutan för övriga upplysningar som brukar finnas i beställningsformuläret.

Du väljer helt själv hur mycket du vill avslöja om vem som är avsändaren genom hur många ledtrådar du ger i hälsningen till mottagaren.

Vanliga frågor om att skicka blommor anonymt

Vi går igenom de vanligaste frågorna om anonyma blommor

Du anger tydligt i beställningen att du vill vara anonym. Du kan också använda ett påhittat namn.

Ja, men du kan förstås inte skriva vad som helst som meddelande. Tänk också på att inte alla uppskattar anonyma blommor.

De flesta blombud låter dig vara anonym om du vill.

Det går att skicka blommor anonymt hos de flesta blombud på nätet, eller direkt hos floristen. Det är viktigt att du tydligt talar om vid beställningen att du som avsändare vill vara anonym.

Även om blombudet ber om namn och kontaktuppgifter till avsändaren går det att vara anonym genom att du särskilt ber om det. Du kan förstås också ange påhittat namn och använda en tillfällig epostadress och ett kontantkort, om du vill vara säker på att inte avslöjas.

Anonymt betyder utan namn. När det gäller blomsterbud innebär det att mottagaren inte får veta vem avsändaren är.

När du skickar blommor med bud kan du vara anonym på flera sätt. Du kan antingen ange i beställningen att du vill vara anonym, eller så kan du göra beställningen under påhittat namn.

Det finns anonyma blommogram. De fungerar precis som vanliga blommogram och du beställer på samma sätt, med undantag att du antingen anger påhittat namn eller att du helt enkelt ber att få vara anonym.

Du kan skicka anonyma blommogram både genom att beställa på nätet och genom att göra beställningen direkt hos en florist som är ombud för blombudet du vill använda.

Så skickar du blommor anonymt

Att skicka blommor anonymt går till på samma sätt som när du skickar ett vanligt blombud. Skillnaden är att du tydligt måste ange på beställningen att du vill vara anonym.

Om du vill kan du skriva en hälsning där du ger ledtrådar som antyder vem avsändaren är, utan du direkt avslöjar dig själv, eller så lämnar du åt mottagaren själv att fundera över vem som skickat blommorna.

Blomsterbuden hjälper dig med anonymiteten

Det flesta blomsterbud ställer inga speciella krav på att du ska tala om vem du är och hjälper dig gärna med anonymiteten när du beställer blommor med bud.

Du väljer själv om du vill logga in och identifiera dig som kund eller om du vill beställa som oregistrerad kund och bara lämna ifrån dig den information som krävs för betalningen.

Vill du vara extra anonym kan du förstås besöka någon florist som är ombud för önskat blomsterbud för att göra din beställning på plats och betala kontant.

Skicka blommor anonymt med Euroflorist

Du kan skicka blommor anonymt med Euroflorist. Var bara noga med att ange i instruktionerna till floristen att du vill vara anonym. Du kan också ange ett påhittat namn som avsändare.

När du skriver en hälsning till mottagaren, kom ihåg att vara lagom hemlig och att inte ge för bra ledtrådar om du inte vill att mottagaren snabbt ska kunna identifiera dig.

Skicka blommor anonymt med Euroflorist!

Euroflorist logo

Skicka blommor anonymt med Interflora

Det är enkelt att skicka blommor anonymt med Interflora. Du måste bara se till att inte vara inloggad utan att göra beställningen som gäst.

Det går att göra hela beställningen utan att du anger vem du är, förutom att du kan behöva ange vilket namn som står på ditt betalkort.

På sidan där du anger mottagarens namn och adress finns en ruta för övrig information där du kan skriva att du vill skicka blommorna anonymt.

Skicka blommor anonymt med Interflora!

Interflora logo

Skicka blommor anonymt med Florister i Sverige

Om du vill skicka blommor anonymt kan du göra det med Florister i Sverige.

Beställningen går till precis som vanligt, men du måste skriva i rutan med meddelande till floristen att du vill vara anonym. Skriv sedan en hälsning där du ger mottagaren lagom med ledtrådar kring din identitet.

Du måste ange namn, epostadress och telefonnummer för att skicka beställningen, men det sker ingen kontroll av att uppgifterna är korrekta.

Skicka blommor anonymt med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Sammanfattning

Det finns flera metoder för att skicka blombud anonymt. Hos de flesta blomsterbud kan du helt enkelt ange i beställningen att du vill vara anonym, men du kan förstås också välja att helt enkelt göra beställningen under påhittat namn, med tillfällig epostadress.

När du skickar blommor anonymt med bud kan du välja att vara precis så hemlig som du vill. Genom att skriva en hälsning med lagom många ledtrådar bestämmer du själv hur svårt det ska vara för mottagaren att lista ut vem du är.