Prenumerera på blommor

Att prenumerera på blommor är ett härligt sätt att regelbundet fylla hemmet med lyxiga blombuketter. Du väljer själv om du vill ha en ny bukett var fjärde, varannan eller varje vecka, och kan köpa en prenumeration som varar 3, 6 eller 12 månader. Det finns också tillsvidareprenumerationer, utan slutdatum. 

Vill du skämma bort någon du tycker om kan du givetvis ge bort en prenumeration också. Du väljer själv hur länge och ofta blommorna ska komma även när det är en gåva. Med varje bukett kommer ett kort där det står vem avsändaren är.

prenumerera på blommor

Beställ blomprenumeration

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blomsterbud

Olika typer av blommor för prenumeration

Med en blomprenumeration kommer du få, eller skicka, buketter regelbundet. Buketterna binds av florister nära mottagaren, som har fria händer. Det betyder att du kommer få eller skicka en hel rad olika buketter med varierande typer av blommor.

Kanske får du, eller den du ger prenumerationen till, en ny favoritblomma på köpet?

blomprenumeration

Fredagsbukett

Fredagsbukett är en härlig tradition. Det innebär helt enkelt att du firar in helgen genom att köpa en bukett blommor varje fredag, att pynta hemmet med.

Med en fredagsbukett kommer du förändra ditt hem varje vecka samtidigt som du låter fredagen vara en tydlig inledning av helgen som stundar. Låt ritualen med att snitta om och arrangera fredagsbuketten i en vas inleda fredagsfirandet.

Snittblommor

Snittblommor är ett enkelt sätt att ge en festlig känsla till hemmet. En bukett blommor låter naturen ta plats inne, och utgör ett naturligt blickfång. För att få snittblommor att stå länge ska du snitta om dem innan du sätter dem i en riktigt ren vas.

Det finns snittblommor av allsköns slag, och oändligt många kombinationer. Utbildade florister använder sin kreativitet för att sätta ihop vackra och färgsprakande buketter. 

Om du tycker om att ha färska blommor hemma kan en blomsterprenumeration vara helt rätt för dig. Då får du en ny bukett var fjärde, varannan eller varje vecka, under de månader som prenumerationen varar. Visst kostar det en slant men det är också härligt att det kommer blommor hem till dig regelbundet.

Tulpan prenumeration

Det finns inga specifika tulpan prenumerationer, men om du har en blomsterprenumeration kan du redan vid beställningen meddela floristen om du har särskilda önskemål. Han eller hon kommer då göra sitt bästa för att tillgodose dem. Älskar du tulpaner och vill ha dem i buketter när de är i säsong skriver du helt enkelt det.

Interflora erbjuder blommor på prenumeration

Hos Interflora kan du ge dig själv eller någon annan en riktigt lyxig gåva: en prenumeration på blombuketter. Du väljer själv hur lång prenumeration du vill ha, och om buketten ska komma varje, varannan eller var fjärde vecka.

Börja prenumerera med Interflora!

Interflora logo

Så prenumererar du på snittblommor

Det är lätt att prenumerera på snittblommor. Följ de enkla instruktionerna online och gör såhär:

  1. Välj hur lång prenumeration du vill ha. 
  2. Välj vilken storlek du vill att buketterna ska ha. 
  3. Välj dag för leveransen. Tänk på att alla leveranser kommer ske den veckodag som du väljer här. 
  4. Meddela speciella önskemål, till exempel om färg, stil eller blomsorter.
  5. Fyll i mottagarens adress.
  6. Fyll i ditt namn så mottagaren vet vem blommorna kommer från. 
  7. Betala den första buketten med Swish eller kort. Betalning för de följande buketterna dras när de levereras.

Beställ en blomprenumeration med hemleverans

Vill du göra någon riktigt glad under lång tid kan du beställa en blomprenumeration med hemleverans. En florist kommer att leverera handbundna buketter varje, varannan eller var fjärde vecka under den tid som prenumerationen varar.

Sammanfattning

En blomsterprenumeration är ett enkelt sätt att göra livet riktigt lyxigt. Färska buketter som kommer till dörren, regelbundet. Fredagsbuketten som en överraskning varje eller kanske varannan vecka gör slutet på veckan till en riktig inledning på helgen.

Tänk att komma hem till en härlig bukett efter en lång arbetsvecka. Snitta om stjälkarna och arrangera blommorna i en vacker vas och känna helgkänslan komma smygande!