Kyra på dig blommor

Krya på dig blommor är ett snällt sätt att pigga upp sjuklingar. Ett blombud visar omtanke och önskar god bättring.

Oavsett om den sjuke är hemma eller på sjukhus känns det alltid bättre när man vet att någon tänker på en, och en vacker blomma ger något att titta på.

krya på dig blommor

Skicka krya på dig blommor

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Skicka med en krya på dig hälsning

När du skickar ett blombud till någon som är sjuk skickar du med en krya på dig-hälsning i meddelandet.

Det behöver inte vara någon lång och avancerad text, oftast räcker det att visa att du tänker på honom eller henne och önskar ett snabbt tillfrisknande. 

krya på dig hälsning

Lägg till ett krya på dig kort

Genom att lägga till ett krya på dig kort ger du buketten en omtänksam touch. Just när det gäller blombud till någon som är sjuk är ju texten på kortet nästan lika viktig som själva buketten. 

Om du känner sjuklingen väl är det trevligt att skriva något personligt, kanske att du ser fram mot att hitta på något tillsammans när han eller hon blir frisk. 

Vanliga frågor om krya på dig blommor

Vi svarar på de vanligaste frågorna om blommor för att krya på dig

Ja, att skicka blommor till patienter på sjukhus går bra om de får ta emot blommor. Ring avdelningen och fråga i förväg.

Ja, det går bra. En krukväxt håller längre än en bukett och kan ge ett slags sällskap vid en längre tids sjukdom.

Om du ska en bukett hem till sjuklingen ska du försöka välja blommor som han eller hon tycker om. Ska du skicka blommor till sjukhuset bör du försöka välja blommor som doftar svagt och som inte påverkar allergiker. En krukväxt är ett bra alternativ.

Så skickar du krya på dig blommor till sjuklingen.

3 enkla steg för att skicka krya på dig blommor.

Under 5 minuter.

Så skickar du blomsterbud

Blomsterbuden som skickar krya på dig blommor med hemleverans

Du kan skicka blommor med en krya på dig-hälsning och hemleverans med de allra flesta blomsterbud. Välj exempelvis Interflora, Euroflorist eller Florister i Sverige för att muntra upp en sjukling.

Euroflorist krya på dig blommor

Euroflorist krya på dig blommor visar ett urval av vackra buketter. Skriv en hälsning och lägg till choklad så har du en klassisk sjukbesöksgåva som levereras hem till sjuklingen.

Skicka krya på dig blommor med Euroflorist!

Euroflorist logo

Interflora krya på dig blommor

Interflora krya på dig blommor visar upp en stor variation av buketter och arrangemang. Det finns flera tillägg du kan göra, till exempel choklad och godis. 

Passar det mottagaren bättre med en krukväxt finns det också mycket att välja på.

Skicka krya på dig blommor med Interflora!

Interflora logo

Florister i Sverige krya på dig blommor

Med Florister i Sverige väljer du krya på dig blommor ur det vanliga, stora utbudet. Det finns allt från maffiga jättebuketter till nätta små dekorationer, så du kommer definitivt att hitta något som passar. 

Om krukväxter är ett bättre alternativ kan du givetvis skicka en sådan med blombud, och göra miljön runt sängen lite mer hemtrevlig för den som är sjuk.

Skicka krya på dig blommor med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Vad kan man skriva på ett krya på dig kort?

Det allra enklaste är förstås att skriva just “Krya på dig!” på ett krya på dig kort. Men du kan variera det med “Hoppas du är på benen snart” eller “Jag hoppas du blir frisk snart!”

Känner du sjuklingen väl är det trevligt att skriva något mer personligt, som kanske någon plan på vad ni ska göra när han eller hon blir frisk, eller att personen saknas och varför. Ett snällt meddelande kan betyda så mycket när man ligger på sjukhus eller hemma och känner sig ensam och sjuk.

Hur skickar man blommor till ett sjukhus?

När du ska skicka blommor till ett sjukhus gör du på samma sätt som när du ska skicka blommor till andra ställen. Dock krävs det lite förarbete. Du behöver ta reda på om sjukhuset och avdelningen tillåter patienten att ta emot blommor.

Om det går bra kan blomsterbudet leverera dit. Glöm inte ange vilken avdelning patienten ligger på så att budet hittar rätt.

Vilken typ av blommor passar till krya på dig?

När du ska skicka ett blombud till någon som är sjuk, speciellt om personen ligger på sjukhus, är det bra att välja så allergivänliga och doftfria sorter som möjligt. Sorter som passar bra är bland annat nejlika, prärieklocka, afrikas blå lilja, gladiolus och doftlösa rosor

Krukväxter brukar inte vara allergiframkallande, och kan göra ett sjukrum lite mindre sterilt och mer hemtrevligt så det är ett smart alternativ till en bukett.

Sammanfattning

Ett blombud med krya på dig-blommor är ett omtänksamt sätt att önska någon ett snabbt tillfrisknande. Speciellt om personen ligger på sjukhus där miljön ofta är ganska kal och tråkig kan det liva upp med en färgglad bukett eller en grön växt som kan ge sällskap under längre tid.

Tag reda på om patienten får ta emot blommor eller krukväxter innan du beställer.