Födelsedagsblommor

Att fira någons födelsedag med ett stort fång blommor levererade till dörren är en fin gest som visar att du tänker på jubilaren och det uppskattas alltid.

Ett blombud är perfekt om du inte kan fira tillsammans med födelsedagsbarnet. Men även om ni ska fira tillsammans blir mottagaren glad för ett blombud, så egentligen är det alltid läge för blombud med födelsedagsblommor. 

Det går att skicka blombud utomlands, så om ni bor i olika länder är det inte något hinder för att uppvakta med en bukett. Tänk bara på att vara ute i lite extra god tid.

födelsedagsblommor

Skicka födelsedagsblommor

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Skicka grattis på födelsedagen blommor

Att skicka ett blombud för att säga grattis på födelsedagen är ett omtänksamt sätt att hylla nära och kära. Många vuxna vill inte ha några presenter, och då är en bukett blommor det perfekta alternativet. 

Det är enkelt att beställa ett blommogram online. Välj en bukett som passar jubilaren bland de många alternativen. Ange adress och datum för leverans, och betala med Swish eller betalkort.

Ibland kan du låta mottagaren välja när och vart blommorna ska skickas. Det kan vara ett omtänksamt alternativ om det kommer mycket blommor på samma dag, och istället ge möjlighet till blomsterprakt under en längre tid.

grattis på födelsedagen blommor

Vanliga frågor om födelsedagsblommor

De vanligaste frågorna som ställs om blommor på födelsedagen

Om du beställer på morgonen eller förmiddagen kan buketten oftast levereras samma dag.

Ja. De flesta blombud samarbetar med florister i andra länder, så du kan skicka blommor över hela världen. Tänk på att vara ute i god tid för att vara säker på att blommorna kommer fram på födelsedagen.

Ditt val är en fråga om tycke och smak. Vet du vilka blommor födelsedagsbarnet tycker om kan du utgå från det. Annars väljer du helt enkelt en bukett du tycker är vacker. Mottagaren kommer säkert bli glad oavsett vilket.

Vet du vilka blommor som är jubilarens favoriter utgår du från dem. Om du inte vet exakt vad födelsedagsbarnet gillar kan du istället välja en bukett i en färg som han eller hon tycker om. Du kan antingen välja en färdig bukett, eller så låter du floristen skapa själv utifrån favoritblommorna eller färgen.

Vad en födelsedagsbukett kostar beror på vad den innehåller för blommor och hur stor den är. Utbudet är stort, så det går att hitta vackra arrangemang från ett par hundralappar. Låt din budget och plånbok bestämma priset.

Så skickar du födelsedagsblommor

I 3 enkla steg går vi igenom hur du skickar födelsedagsblommor.

Uppvakta någon på födelsedagen med blommor från ett av blomsterbuden

En bukett blommor är ett klassiskt sätt att uppvakta på födelsedagen. Oavsett om du lämnar över födelsedagsblommorna själv eller skickar ett blomsterbud så kommer mottagaren att uppskatta buketten och omtanken. 

Ett alternativ till att skicka snittblommor är att uppvakta med en krukväxt. Det är en gåva som varar länge och som sprider både stämning och glädje.

Födelsedagsblommor Euroflorist

Bland födelsedagsblommor Euroflorist hittar du mängder av härliga buketter och arrangemang. Här är det bara att låta tycke och smak styra vad du väljer. Alla buketter binds för hand av utbildade florister. 

Om du vill kan du lägga till exempelvis choklad och presentinslagning för att göra buketten ännu lyxigare.

Skicka födelsedagsblommor med Euroflorist!

Euroflorist logo

Födelsedagsblommor Interflora

I kategorin födelsedagsblommor på Interflora finns det otaliga buketter och arrangemang. Högt, lågt, färgglatt eller ton-i-ton, här är det bara fantasin som sätter gränser. Lyxig choklad i ask eller strut finns givetvis som tillval. 

Några av buketterna säljs till förmån för bland annat Läkare Utan Gränser och Cancerfonden, så du kan göra en god gärning samtidigt som du hyllar en kär vän.

Vill du hellre uppvakta med en krukväxt finns det flera alternativ. Ett annat sätt att sprida blomsterglädje under längre tid är att ge bort en blomsterprenumeration där en ny bukett levereras till mottagaren varje, varannan eller var fjärde vecka.

Skicka födelsedagsblommor med Interflora!

Interflora logo

Födelsedagsblommor Florister i Sverige

Födelsedagsblommor Florister i Sverige ståtar med ett stort utbud av blomsterarrangemang. Du kan skicka allt från en liten bukett byggd på höjden för ett spännande utseende till en riktigt stor, rund, överdådig bukett. 

Givetvis finns det också möjligheter att skicka blommor som håller längre, som till exempel en krukväxt eller torkade blommor. Här är det födelsedagsbarnets önskemål som kan få styra.

Skicka födelsedagsblommor med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Olika typer av födelsedagsblommor

Utbudet av födelsedagsblommor är enormt, så om du känner mottagaren tillräckligt väl för att veta vad hon eller han har för favoritblommor är det en lämplig utgångspunkt för ditt val. Å andra sidan är det inte ett problem om du inte vet, för de allra flesta blir glada för en bukett blommor, även om det inte råkar vara deras favoritblomma. 

Att skicka en krukväxt eller ett fång torkade blommor kan vara mer uppskattat av vissa mottagare. Då blir blomman mer som ett tillskott till inredningen och får ta plats i hemmet under en längre tid.

Snittblommor

Snittblommor är lyxigt! Så är det bara. En bukett blommor är något man unnar sig, till en högtid eller inför helgen. Det innebär att det är en perfekt present till någon som fyller år; du ger bort lyx.

Födelsedagsbukett

En födelsedagsbukett är egentligen den perfekta presenten. Den uppskattas av alla, och visar födelsedagsbarnet att du tänker på honom eller henne. Dessutom kan du välja en unik bukett med mottagarens favoriter, så gåvan blir ännu mer personlig.

Vackra födelsedagsblommor

Eftersom födelsedagen är en personlig högtid är det extra roligt att få ett blombud då. Med en härlig bukett födelsedagsblommor i födelsedagsbarnets stil förgyller du hans eller hennes dag, även om du inte kan vara där själv.

En födelsedagsblomma till någon du tycker om

Oavsett om ni ska fira födelsedagen tillsammans eller isär så är ett blombud uppskattat. Om mottagaren är på jobbet kan du skicka budet dit och överraska födelsedagsbarnet. 

En blomma är en enkel och klassisk gest för att säga att du tänker på mottagaren och tycker om henne eller honom.

Lägg till en personlig hälsning med ett födelsedagskort

När du skickar ett blommogram med till födelsedagen kan du välja ett födelsedagskort med din personliga hälsning till jubilaren. Det gör buketten extra festlig, och med en extra present i form av en chokladask eller något annat som passar mottagaren blir blombudet ännu lyxigare.

Sammanfattning

Att uppvakta någon på födelsedagen är att visa omtanke om honom eller henne. Med en bukett födelsedagsblommor förgyller du jubilarens egen dag och sprider glädje. 

Alla blir glada för en bukett födelsedagsblommor, och om den levereras som ett blombud till mottagarens dörr blir det extra uppskattat.