Blombud till jobbet

Att skicka ett blombud till jobbet är ett sätt att visa personen att han eller hon är viktig för dig, och att du gärna visar det för alla. Att överraska ditt hjärtas kär med en vacker blomma på jobbet är ett sätt att visa världen att det är ni. Skriv ett fint meddelande som lämnas med blommorna så att han eller hon vet vem blommorna kommer från. 

Du kan också fira en kollega som fyller år eller har lyckats med en utmanande uppgift. En blombukett är alltid en trevlig överraskning. Använd kortet som skickas med för att förklara anledningen. Var inte för personlig, utan håll det neutralt men positivt.

blombud till jobbet

Skicka blombud till jobbet

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Skicka blommor till jobbet

Det är enkelt att skicka blombud till jobbet:

  1. Välj en bukett. 
  2. Lägg till en gåva som till exempel choklad, nalle eller en ballong.
  3. Fyll i adress och när blomman ska lämnas. 
  4. Skriv ett meddelande till den som ska få blomman.
  5. Betala med Swish eller kort.

skicka blommor till jobbet

Olika typer av blommor till jobbet

Det finns flera olika typer av blommor du kan skicka till arbetsplatsen. En bukett är kanske det vanligaste. Välj blommor som du vet att mottagaren tycker om, eller en färg som han eller hon gillar.

Att skicka en krukväxt är också uppskattat. En krukväxt har sin givna plats på skrivbordet och gör arbetsplatsen lite trevligare och mer inbjudande. Välj gärna en lättskött växt, eftersom den ska få bo på ett kontor.

Blomsterbuden som skickar blommor till jobbet

Blomsterbuden skickar lika gärna blommor till jobbet som hem till mottagaren. Du väljer själv vilket när du anger adress för leverans. 

Om du ska skicka ett blombud till jobbet kan det vara bra att skriva det i rutan för meddelande till floristen. Då kan de planera så att leveransen kan göras under vanlig arbetstid.

Blommor till jobbet med Euroflorist

Du kan överraska någon med att skicka blommor till jobbet med Euroflorist. Kanske fyller mottagaren jämnt, eller så vill du fira en framgång. Oavsett vilket så är en vacker bukett som levereras till jobbet välkommen och gör mottagaren glad.

Skicka blommor till jobbet med Euroflorist!

Euroflorist logo

Blommor till jobbet med Interflora

När du ska skicka blommor till jobbet med Interflora väljer du en av alla de härliga buketterna. Lägg till en gåva om du vill det och skriv en fin hälsning till kortet som skickas med. En florist i närheten av arbetsplatsen lämnar sedan en fräsch och nybunden bukett enligt din beställning, till mottagaren. 

Skicka blommor till jobbet med Interflora!

Interflora logo

Blommor till jobbet med Florister i Sverige

Om du vill skicka blommor till jobbet med Florister i Sverige är det inget problem. De levererar lika gärna till en arbetsplats som hem mottagaren. Buketten binds enligt din beställning av en florist nära arbetsplatsen och levereras kortast möjliga väg för att blommorna ska vara så fräscha som möjligt.

Skicka blommor till jobbet med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Så skickar du blommor till jobbet

Det är precis lika enkelt att skicka blommor till jobbet som vilket annat blomsterbud.

Följ dessa 3 steg:

Beställ blommor till jobbet med leverans samma dag

Det går bra att vara spontan när det gäller blomsterbud. Vill du beställa blombud till jobbet med leverans samma dag går det i de allra flesta fall bra. 

Ofta har floristerna en stopptid som du måste beställa innan för att de ska kunna lämna blommorna samma dag. Klockslaget kan variera något, men generellt kan du beställa ett blommogram på förmiddagen och få det levererat på eftermiddagen.

Hos vissa blombud kan du välja expressleverans som garanterar att mottagaren får blomman inom två timmar.

Sammanfattning

Vid dopet tas bebisen upp i den kristna församlingen och det är en högtid för glädje och liv. 

Som dopgäst ska du inte ta med blommor till kyrkan. Skicka istället ett blomsterbud med blommor till familjen någon dag i förväg. Kan du inte komma är det trevligt att skicka blommor ändå, som tack för inbjudan.