Blommor till flickvän

Att skicka ett blombud med blommor till din flickvän är ett klassiskt sätt att visa att du tycker om henne och tänker på henne. Ofta skickas blombud för att fira något speciellt, som en födelsedag eller en årsdag.

Men du kan förstås skicka blommor en helt vanlig tisdag, bara för att överraska din flickvän.

blommor till flickvän

Skicka blommor till flickvän

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Skicka present till flickvän i form av blomsterbud

Det kan vara svårt att komma på bra presenter, även till någon du känner väl. Då är ett blomsterbud den perfekta gåvan. Alla blir glada för en bukett blommor. 

En present som varar längre än en bukett är att ge henne en prenumeration på blommor. Välj om du vill att hon ska få blommor varje månad, varannan vecka eller rentav en gång i veckan.

present till flickvän

Förslag på romantiska blommor till flickvän

Rosor i alla de färger är romantiska och de röda betyder till och med kärlek. Men det finns också andra blommor som är romantiska, till exempel lite mer dramatiska liljor. 

Om ni har något gemensamt minne som förknippas med en blomma är det oerhört romantiskt att anknyta till det i en vacker bukett.

Lyxig bukett till din flickvän

Ett blomsterbud med en lyxig bukett till din flickvän är det perfekta sättet att visa henne att du älskar henne. Välj blommor hon tycker om och lägg till en chokladask så har du ett klassiskt uppvaktnings-kit, som fungerar än idag.

Rosor till flickvän

Att skicka ett blombud med rosor till din flickvän är en romantisk gest som kommer göra henne glad och rörd. Tycker du att röda rosor är alltför förutsägbart så finns det flera andra färger att välja mellan. Välj hennes favoritfärg istället och buketten kommer kännas personlig och kärleksfull.

Stor blombukett till flickvän

Att skicka en stor bukett till flickvännen är ett tydligt sätt att säga “Jag älskar dig”. Att få en riktigt maffig bukett hem till dörren är lyxigt och får henne att känna sig uppskattad. 

Vanliga frågor om blommor till flickvän

Vi går igenom de vanligaste frågorna om blommor till flickvänner

Ja. Blomsterbuden har samarbeten med florister i andra länder. Beställ som vanligt så gör en lokal florist buketten och levererar den.

En klassisk romantisk bukett är röda rosor. Men du och din flickvän kanske har något eget minne förknippat med andra blommor och då är det romantiskt med en sådan bukett.

Ja, det kan du. Att skicka en bukett till hennes jobb visar henne att du tänker på henne alltid. 

Det här är en svår fråga med ett lätt svar: Du kan inte göra fel. Vilka blommor du än väljer så kommer din flickvän bli glad och överraskad av ett blombud. 

Men med det sagt så finns det förstås lite råd och tips för att det ska bli ännu bättre. Det allra bästa är om du vet vilka som är hennes favoritblommor. Vet du inte det kan du utgå från en färg hon gillar och låta buketten gå i den tonen. 

Rosor i alla färger är romantiska blommor, och de röda betyder traditionellt sett kärlek. Kombinerade med fluffig brudslöja blir det en vacker och klassisk kärleksbukett.

Svaret på frågan vad kostar blommor till flickvän beror mest på din plånbok. Det finns blomsterbud från några hundra kronor. Vill du däremot skicka ett blomsterhav till din flickvän får du räkna med att det går loss på betydligt mer. 

Det bästa med blombud är ett själva blombudet i sig visar på omtanke så du behöver inte välja den dyraste buketten för att din flickvän ska bli glad och överraskad. Hon kommer uppskatta din omtanke ändå.

Så skickar du ett blomsterbud med blommor till din flickvän

Att skicka ett blombud till din flickvän är enkelt. Allt sköts på internet, både val av bukett och betalning. Själva buketten binds och körs ut av en florist i närheten av leveransadressen. 

Blomsterbuden levererar blommor till flickvän med hemleverans

Alla blomsterbud har hemleverans, så om du vill skicka blommor till din flickvän är det lätt ordnat. Välj till exempel Interflora, Florister i Sverige eller Euroflorist och beställ ett blommogram till ditt hjärtas kär.

Skicka blommor till flickvän med Euroflorist

Väljer du Euroflorist för att skicka blommor till din flickvän kommer det svåraste vara att välja vilka blommor du vill skicka. Det är svårt att välja bara en bland de ljuvliga buketterna. Lägg till chokladhjärtan eller geléhjärtan för att göra budet ännu mer kärleksfullt.

Skicka blommor till flickvän med Euroflorist!

Euroflorist logo

Skicka blommor till flickvän med Interflora

När du skickar blommor till din flickvän med Interflora har du ett enormt utbud att välja från. Vill du skicka med en present finns det också många val, och vill du skicka en gåva istället för en blomma finns det också mycket att välja mellan. Eller varför inte kombinera blommor och gåva? 

Skicka blommor till flickvän med Interflora!

Interflora logo

Blommor till flickvän med Florister i Sverige

Hos Florist i Sverige kan du skicka blommor av alla de slag till din flickvän. Här finns allt från det enkla till vackra och romantiska arrangemang och stora överdådiga buketter. 

Skicka blommor till flickvän med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Sammanfattning

Ett blomsterbud till din flickvän är ett romantiskt och omtänksamt sätt att göra henne glad och låta henne veta att du tänker på henne. Kanske ska ni fira något speciellt, eller så vill du bara liva upp en vanlig vardag. Ett blombud uppskattas oavsett anledning.

En bukett med hennes favoritblommor visar att du vet och kommer ihåg saker om henne. Detsamma gäller för buketter i färger hon tycker om. Har ni gemensamma minnen till specifika blommor är det också ett fint sätt att visa henne vad hon betyder för dig. Skriv något personligt på kortet som skickas med så blir det ett fint minne.