Blommor till anställda

Det kan finnas många skäl att skicka blommor med bud till dina anställda.

En vanlig anledning är om någon av dina anställda gift sig, eller fått barn, men du kan förstås också skicka födelsedagsblommor, krya på dig blommor, eller kondoleansblommor om de mist någon anhörig.

blommor till anställda

Skicka blommor till anställd

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Skicka blomsterbud med blommor till anställda

Det är lika enkelt för företag att skicka bud med blommor till sina anställda som det är för privatpersoner, men för företaget finns ofta fler möjligheter som till exempel betalning mot faktura.

Om företaget regelbundet skickar blomsterbud till anställda och andra kan ni skaffa ett konto hos blombudet och få del av fördelar som mängdrabatter, månadsfaktura, m.m.

skicka blommor till anställda

Vanliga frågor om blommor till anställda

Vi går igenom de vanligaste frågorna när du ska skicka blommor till din personal

Blommor till anställda passar som gratulation vid bröllop, när någon fått barn, eller om din anställde tagit examen eller liknande. Det är också vanligt med kondoleansblommor vid dödsfall och begravning.

För enstaka beställningar fungerar det precis som när du som privatperson skickar blommor med bud. Beställ via blomsterbudets hemsida och betala med kort.

Hör av dig till blomsterbudet och be om offert, så får du ett bra erbjudande.

Blommor till anställd kan i allmänhet bokföras som övriga personalomkostnader. Om värdet av blommorna är högt kan det bli fråga om en skattepliktig förmån. Be företagets redovisningskonsult om råd, ifall ni är osäkra.

Blommor till anställd är oftast avdragsgillt om kostnaden är under 400 kronor, exklusive moms. 

Så skickar du blommor till anställda

Det är enkelt för företag att skicka blommor till anställda.

Såhär gör ni:

Blomsterbuden skickar blommor till personal

Anlita ett blomsterbud så får du hjälp att skicka blommor till personalen. Oavsett tillfälle och anledning finns hjälp att få och ni behöver inte lägga tid på att köpa och köra ut blommor.

Vill ni göra större beställningar och köpa blommor till många anställda går det oftast att be om en offert och då få ett bättre pris. Hör bara av er i god tid till blomsterbudet så hjälper de er.

Blommor till anställda med Euroflorist

Det går lätt och smidigt för företag att skicka blommor till sina anställda med Euroflorist. Hela det vanliga utbudet är tillgängligt för leverans samma dag, precis som när du skickar blommor privat.

Om företaget bara ska skicka en enstaka bukett eller ett blomsterarrangemang går det bra att betala med företagskortet direkt. Vid återkommande uppdrag eller större beställningar kan ni förstås ansöka om kredit och få betala mot faktura.

Skicka blommor till anställda med Euroflorist!

Euroflorist logo

Blommor till anställda med Interflora

Interflora erbjuder ett stort sortiment blommor som ni kan skicka till era anställda. Här finns något för alla tillfällen och i allmänhet går det att få blommorna levererade samma dag, om ni beställer i tid.

Som företag kan det vara smidigt att betala mot faktura, men om ni bara tänker skicka blommor med bud enstaka gånger kan det vara enklare för er att betala direkt med kort.

Skicka blommor till anställda med Interflora!

Interflora logo

Blommor till anställda med Florister i Sverige

Hos Florister i Sverige finns ett stort urval blommor att skicka till anställda. Det finns färdiga buketter och blomsterarrangemang för de flesta tillfällen och det går därför snabbt och smidigt att beställa.

Företag som skickar blommor till anställda och andra regelbundet kan ansöka om kredit och betala mot faktura. Om ni bara skickar blommor vid enstaka tillfällen är det förmodligen enklare att betala med kort.

Skicka blommor till anställda med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Sammanfattning

För företaget är det ett bra och enkelt sätt att gratulera eller visa sitt deltagande genom att skicka blommor med bud till dina anställda.

Att beställa blommor med bud till en anställd är enkelt och tar inte många minuter i anspråk. Den anställde får en vacker bukett eller ett blomsterarrangemang levererat till sig och känner sig sedd och uppskattad, något som är viktigt särskilt om han eller hon drabbats av sjukdom, dödsfall eller andra motgångar.

Som företag kan ni förstås också anlita blombud till att leverera blommor till arbetsplatsen som en trivselhöjande åtgärd.