Blommor online

Det är enkelt och smidigt att köpa blommor online. Skicka ett blombud till någon du tycker om eller till ett födelsedagsbarn. En vacker bukett visar att personen finns i dina tankar och gör mottagaren glad. 

Men du kan förstås lika gärna skicka blommor till dig själv. En vacker bukett, eller kanske rent av en lyxig blomsterprenumeration så att du får nya fräscha buketter levererade hem till dig regelbundet. För visst är du värd en fredagsbukett varje vecka!

blommor online

Skicka blommor online

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Växter online med hemleverans

Blomsterbuden har numera utökat sitt sortiment med krukväxter. Du kan välja att skicka en krukväxt istället för en bukett till någon som du vill fira eller muntra upp. En krukväxt håller längre än snittblommor, och kommer påminna mottagaren om dig varje dag. 

Du behöver för all del inte skicka krukväxterna till någon annan, utan du kan lika gärna köpa växter till dig själv. Gröna växter eller blommande krukväxter håller länge och ger hemmet en grönskande ombonad känsla. Att köpa växter online är perfekt om du vill slippa leta efter växter och sedan släpa hem dem från affären. Välj på internet och få dem levererade till dörren. 

växter online

Olika typer av blommor

De digitala blombuden har ett stort sortiment av blommor online. Du kan välja mellan härliga buketter, trevliga arrangemang och mängder av krukväxter. 

Blommor på nätet billigt

Du kan köpa blommor på nätet billigt. För en leveransavgift på under en hundralapp kan du få allsköns krukväxter hem till dörren eller skicka en överdådig bukett till någon du vill hylla. 

Väljer du att skicka buketter online kostar de förstås olika beroende på storlek och vilka blommor som ingår. Låt hjärtat och plånboken samarbeta i ditt val. Mottagaren kommer bli överraskad vad du än väljer.

Du kan även skicka blommor online till utlandet

En av de bästa sakerna med vår nya digitala värld är att avstånden har blivit mindre. Om du har släkt och vänner utomlands kan du använda ett svensk blombud för att skicka blommor online till utlandet. 

Du gör en beställning på svenska och betalar den med Swish eller kort. Därefter tar en florist i närheten av mottagarens adress över. Buketten binds enligt din beställning och lämnas sedan till mottagaren. Beställer du på morgonen kan buketter ofta lämnas samma dag, även utomlands.

Vanliga frågor om blommor online

Vi går igenom de vanligaste frågorna om blommor på nätet

Blomsterbuden har mängder av buketter som de visar upp online. Välj en som passar, och följ instruktionerna för att ange datum och adress för leverans. När din beställning är klar kommer en florist binda buketten och lämna den till mottagaren.

Ja, blommorna kan lämnas samma dag om du beställer dem innan en viss stopptid. Stopptiden kan variera något mellan olika blombud.

Prova hos ett annat blombud. Vissa blombud skickar till fler länder än andra. 

Det finns flera blomsterbud där du kan köpa blommor online, som till exempel Euroflorist, Interflora och Florister i Sverige. De olika blomsterbuden har något olika utbud, och gåvorna som man kan lägga till varierar, men alla levererar fräscha blommor från lokala florister, nära mottagaren. 

Om du vill köpa billiga blommor online kan du välja vilket blombud som helst. Det stora utbudet gör att du kan hitta billiga blommor var som helst. 

Om du inte vill lägga så mycket pengar kan du välja att köpa snittblommor styckvis. Till exempel en lilja är ståtlig nog att pryda sin plats helt själv, och då kommer du undan med under 100 kronor.

Så köper du blommor online

Välj ett blombud och följ de enkla stegen för att köpa blommor online.

När du har gjort dina val betalar du med Swish, bankkort eller Klarna om du föredrar det. 

Via blomsterbuden kan du beställa blommor på nätet

För att beställa blommor på nätet använder du dig av ett blomsterbud. De har mängder med buketter online, och det är enkelt att ange adress och betala. 

När du har gjort din beställning online kommer en florist i närheten av den som ska få buketten att ta över. Han eller hon binder buketten du beställt och levererar den till rätt mottagare. Smidigare än så kan det inte bli att överraska någon med en härligt färgsprakande blomma med hemleverans.

Euroflorist online

Euroflorist har ett stort sortiment av buketter och arrangemang online. För att hjälpa dig välja har de kategorier med förslag på passande buketter. Du är förstås inte bunden till de förslagen, utan kan välja fritt ur hela sortimentet.  

Skicka blommor online med Euroflorist!

Euroflorist logo

Interflora online

Det första digitala blombudet i Sverige var Interflora online. Redan 1995 kunde man skicka blommor via internet med dem. Idag har Interflora bland det största sortimentet av buketter och de har också utökat sitt sortiment med både blomsterprenumerationer och gröna växter med hemleverans. 

Skicka blommor online med Interflora!

Interflora logo

Florister i Sverige online

Florister i Sverige är ett nätverk online av florister i hela Sverige. Här väljer du en bukett du vill skicka och vart den ska levereras. Därefter får du välja vilken av de lokala floristerna som ska få leverera ditt blombud. De olika floristerna har ibland olika tillbehör och leveranstider, så det kan vara värt att jämföra ett par olika om du har specifika önskemål.

Skicka blommor online med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Sammanfattning

Att köpa blommor online är ett smart och smidigt sätt att sprida blomsterglädje. Oavsett om du vill fira ett födelsedagsbarn med en färgglad bukett eller skaffa nya krukväxter till dig själv är det enkelt och tidsbesparande att beställa online med hemleverans. 

Vill du skicka blommor utomlands går det precis lika bra när du beställer online. Klicka på Skicka utomlands och välj vilket land de ska levereras till. Sedan beställer du lika enkelt som om de skulle lämnas till någon i Sverige.

Eftersom blombuden samarbetar med florister över hela världen kan du vara säker på att buketterna som levereras är fräscha och varsamt handbundna, precis som i Sverige.