Blommogram

Att skicka ett blommogram med en vacker bukett för att fira någon som fyller år är en enkel och ändå väldigt uppskattad hyllning. Du beställer ett blommogram online, anger mottagare och betalar smidigt med Swish eller kort. En florist i närheten av den som ska få blomman binder buketten du har beställt och lämnar den till rätt mottagare. 

Om du är ute i sista minuten kan du få blommor levererade samma dag, om du beställer dem på förmiddagen, innan blombudets stopptid.

blommogram

Skicka blommogram med Interflora

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor

Så håller ditt blommogram längre

För att få din bukett att hålla längre kan du följa några enkla knep: 

  • Snitta alltid om stjälkarna innan du sätter buketten i vatten. Använd en vass kniv, inte sax.
  • Diska vasen ordentligt så den är riktigt ren.
  • Undvik blad i vattnet.
  • Snitta om och byt vatten några gånger i veckan.

växter online

Blommogram för olika tillfällen och högtider

Ett blommogram passar alltid, oavsett om vi firar jul, påsk, mors dag eller en födelsedag. Att skicka en blomma visar att mottagaren finns i dina tankar och ger en känsla av närhet, även om avståndet mellan er är stort. 

För att hjälpa dig välja bland alla färgsprakande buketter finns det flera kategorier med förslag på passande alternativ. Du kan välja något av förslagen, men du kan givetvis lika gärna välja från andra kategorier om du hellre vill det. Det finns inga fel när det gäller blommor.

Blommogram till begravning

När det har blivit dags att följa någon till den sista vilan kan du med fördel skicka begravningsblommor med blommogram. Ditt arrangemang skickas direkt till kyrkan och blir en del av utsmyckningen för att göra ceremonin stämningsfull. 

Det finns flera typer och utförande på begravningsarrangemang. Vanligast är en begravningskrans, men även buketter och stående arrangemang finns som alternativ. Välj något som du känner passar och lägg gärna till en sista hälsning som handtextas på ett tygband.

Mors dag blommogram

Hylla mamma på hennes dag. Skicka ett mors dag blommogram med en härligt färgsprakande bukett och låt henne veta hur mycket hon betyder för dig och familjen. Välj hennes favoritblommor för en extra personlig touch.

Blommogram alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag den 14 februari är romantikens stora högtid. Att skicka ett blommogram på alla hjärtans dag är ett klassiskt sätt att visa dina känslor för ditt hjärtas kär. En bukett röda rosor är alltid romantiskt. Lägg till en hjärtformad ballong och chokladhjärtan för att verkligen gå all in.

Blommogram bröllop

Genom att skicka ett blommogram vid bröllop hyllar du brudparet på deras stora dag. En smart möjlighet med blommogram är att låta mottagaren själv välja dag för leverans och vart de vill ha blommorna levererade. 

Just vid bröllop, när det ofta blir mycket blommor och brudparet kanske åker på bröllopsresa i nära anslutning till festen kan det vara mycket uppskattat att kunna få blommor även en tid efteråt.

Vanliga frågor om blommogram

Vi går igenom de vanligaste frågorna Interfloras egna blommogram

Ja, det kan du. Välj skicka utomlands och följ de svenska instruktionerna.

Ja, det går att få blommor levererade samma dag. Beställ på förmiddagen, innan stopptiden.

Interflora kontaktar mottagaren innan leverans för att han eller hon säkert ska vara på plats.

Blommogram är ett ord som används hos Interflora. Förr kunde man skicka telegram som är textmeddelanden, från en ort till en annan. 

På samma sätt kan du idag skicka ett blommogram, det vill säga blommor, från en ort till en annan.

Du beställer och betalar ett blommogram online. En florist i närheten av den som ska få blommogrammet binder buketten enligt beställning och lämnar den till rätt person. 

Interflora har florister över hela Sverige, och även i stora delar av världen, så du kan vara säker på att det är fräscha blommor i vackra buketter som kommer till mottagaren.

Du kan skicka en bukett blommor till någon du håller av genom att beställa ett blommogram. Du väljer en bukett online från ett härligt färgsprakande sortiment. En lokal florist binder buketten och ser till att den lämnas till mottagaren.

Ett blommogram kostar från några hundra kronor och uppåt. Priset beror på vilken bukett du väljer, hur stor den är och vilka blommor som ingår. 

Så skickar du ett blommogram

Det är enkelt att skicka blommogram.

Du väljer en bukett online och följer sedan de tydliga instruktionerna:

Företag som skickar blommogram

Blommogram är Interfloras tjänst för att skicka blommor hem till mottagaren. Vill du skicka ett blommogram besöker du Interflora online och följer de enkla instruktionerna. 

Interflora blommogram

Interflora blommogram är ett smidigt sätt att lysa upp tillvaron för någon du håller av. En bukett blommor är alltid uppskattat, och när den levereras till dörren kan du glädja personer som är långt borta och visa att de finns i dina tankar.

Skicka blommogram med Interflora!

Interflora logo

Skicka blommogram billigt

Det går att skicka blommogram billigt. Buketten levereras för under en hundralapp, och väljer du en billig bukett blir det ingen stor summa för en gest som sprider stor glädje. 

Interflora skickar blommogram utomlands

Med Interflora kan du skicka blommogram utomlands. Idag har många vänner och familj över hela världen och då är det perfekt att stärka banden genom att skicka ett blommogram. 

Interflora har florister över hela världen som binder buketter enligt din beställning och lämnar fräscha blommor direkt till mottagaren.

Sammanfattning

Blommogram är ett härligt sätt att visa någon att du tänker på honom eller henne.

Blommor passar bra vid alla typer av högtider som mors dag, alla hjärtans dag och födelsedagar, men du kan förstås lika gärna skicka en bukett en helt vanlig måndag, bara för att förgylla dagen.