Blombud

Blombud är ett lätt och smidigt sätt att visa att du uppskattar mottagaren. Alla blir glada för att få blommor levererade, oavsett om det är föra att fira något speciellt eller bara för att förgylla en helt vanlig dag. 

En bukett blommor i en vas gör hemmet mer levande och ger en ombonad och trevlig känsla. Kanske är det dags att skapa en vana med att köpa en bukett för att fira in helgen? För att hjälpa dig att komma ihåg finns det prenumerationstjänster på blommor, så att du får en fräsch bukett levererad regelbundet.

blombud

Skicka blombud online

Blomsterbud

Vårt betyg

Information

Euroflorist logo

Vi rekommenderar
Starkt varumärke i Europa
Skickar blommor utomlands

Skicka blommor
Interflora logo

Vi rekommenderar
Blommogram över hela världen
Stort utbud

Skicka blommor
Made 4 you logo

Nytt blomsterbud
Vacker paketering
Nöjd kundgaranti

Skicka blommor
Florister i Sverige logo

Skickar blommor utomlands
Blommor för flera tillfällen
Choklad och presenter

Skicka blommor

Skicka blombud

För att skicka ett blommor väljer du en bukett eller krukväxt online, betalar för den och väljer vart den ska skickas. En blomsterbutik i närheten av mottagarens adress binder sedan buketten du valt och levererar den till hem till mottagaren.

Det svåraste med att skicka blommor är att välja bland alla fantastiska buketter. Oftast är de indelade i kategorier, just för att hjälpa dig att välja något som passar om det är något speciellt som ska uppmärksammas.

skicka blombud

Blombuden levererar olika blommor för olika tillfällen

Du kan skicka en bukett när som helst, men det finns ju vissa tillfällen som vi ofta högtidlighåller med en blomma. Mors dag, Fars dag, födelsedagar, men också påsk och jul är några av de tillfällen när vi gärna skickar blommor. 

Ytterligare ett tillfälle då vi ofta visar vår uppskattning med blommor är vid begravningar. Du kan beställa blommor med leverans direkt till kyrkan. Blombuden har både kransar och buketter som passar de flesta önskemål.

Vanliga frågor om blombud

Vi går igenom de vanligaste frågorna om blombud

Nej, det är väldigt enkelt. Du blir guidad genom hela processen med tydliga instruktioner. Det svåraste är att välja vilken bukett du vill skicka.

Du väljer en bukett online, betalar för den och anger vilken adress den ska levereras till. En lokal blomsterbutik kommer sedan binda buketten och leverera den till mottagarens dörr.

Nej, det är inte dyrt att skicka ett blombud till någon. Speciellt inte med tanke på hur glad mottagaren blir.

Ja, det går bra att skicka blommor utomlands. Beställningen görs som vanligt på svenska, men buketten levereras av en blomsterbutik nära mottagaren.

Priset för ett blombud beror på vilken bukett du väljer, så det går inte att säga vilket som är billigast. Däremot kan det vara värt att kolla upp om leveransen ingår i priset eller om den tillkommer. Ska du skicka blommor utomlands är det extra viktigt att hålla ett öga på leveranskostnaden.

Hur mycket det kostar att skicka blommor beror på vilken bukett du väljer. Det finns buketter från några hundralappar upp till flera tusen kronor, beroende på vad de innehåller.Ibland tillkommer också en leveranskostnad till priset.

Blombud och blomsterbud är samma sak. Det är ingen skillnad på dem, utan bara olika ord för samma sak: blommor som levereras till mottagarens dörr.

Så skickar du blombud

Det är enkelt att skicka ett blombud till någon.

Så här gör du:

Företagen som skickar blombud

Det finns flera företag som skickar blommor. De mest kända är Interflora, Euroflorist och Florister i Sverige. När du har valt din blomma på någon av deras sajter kommer deras närmaste anslutna butik utföra din leverans genom att binda buketten och se till att den når mottagaren enligt överenskommelse.

Euroflorist Blombud

Med Euroflorist skickar du snabbt och enkelt blommor både inom Sverige och internationellt. Euroflorist samarbetar med blombutiker i flera länder så du kan göra vänner i andra delar av världen glada med hjälp av en bukett. 

Välj bland hundratals vackra buketter och känn dig trygg med både betalning och leverans.

Skicka blombud med Euroflorist!

Euroflorist logo

Interflora Blombud

Interflora blommogram är ett smidigt sätt att köpa blommor till någon du vill visa din uppskattning för. Sajten är lätt att navigera och det är enkelt att hitta vackra buketter som passar för alla tillfällen.

Om mottagaren bor utomlands är det inget problem, Interflora levererar inte bara i Sverige utan även internationellt. 

Skicka blombud med Interflora!

Interflora logo

Florister i Sverige Blombud

Florister i Sverige hjälper dig att skicka blommor över hela Sverige, och de kan även hjälpa till med buketter till mottagare i andra länder. Enkla och tydliga instruktioner guidar dig genom hela processen och det finns flera betalningssätt för att göra det så lätt som möjligt att glädja mottagaren.

Skicka blombud med Florister i Sverige!

Florister i Sverige logo

Med ett blombud kan du skicka blommor utomlands

Har du vänner som bor utomlands är det inget hinder för att förgylla deras dag med en vacker bukett. Det är lika lätt att skicka blommor utomlands som inom Sveriges gränser. 

Oftast är det inte ens längre leveranstider för att skicka blommor utomlands, utan du kan vara hur spontan som helst. oavsett mottagarens adress. 

Du beställer som vanligt online på svenska, men din buketter kommer levereras till mottagaren av en lokal blomsteraffär som ingår i det internationella nätverket av blomsteraffärer.

Billiga blombud i Sverige och utomlands

Det är billigt med blombud i Sverige och utomlands. För en liten peng skänker du mottagaren stor glädje. En blombukett är inte bara vacker, utan påminner också mottagaren om dig varje gång han eller hon ser den.

Att bli överraskad av en blombukett vid dörren är också en källa till glädje.

För och nackdelar med blombud

Det finns många fördelar med att skicka blommor.

Några av dem är: 

  • Mottagaren blir glad och överraskad
  • Det är enkelt att skicka blommor
  • En bukett blommor uppskattas alltid, oavsett om det är något speciellt som ska firas eller ej

Den enda nackdelen med hemleverans av blommor är att du inte lämnar buketten personligen. Men det är ju förstås något du kan avhjälpa genom att besöka mottagaren vid något annat tillfälle.

Sammanfattning

Att skicka ett blombud är bland det enklaste du kan göra för att visa någon uppskattning. Eftersom blommorna kan levereras över hela världen kan du göra alla dina vänner glada. För en billig peng ger du mottagaren både en vacker bukett som förgyller hemmet och en anledning att tänka på dig lite extra.